Koelwagen of
koel-vrieswagen

Koelaanhanger
Bij gebrek aan koelruimte is de koelwagen uitermate geschikt voor evenementen, beurzen, bruiloften of gewoon op een feestje of barbecue. Doordat de koelaanhanger ingesteld kan worden tussen een temperatuur van +1 graden en +20 graden is de koelaanhanger veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld tijdens de catering van een feest of zakelijke gebeurtenissen.

Koel-vrieswagen
De koel-vrieswagen kan zowel koelen als vriezen. Bij stukken aan uw vriezer kan deze direct ingezet worden, zodat uw producten niet bederven. De temperatuur van een vriesmotor, die in de vrieswagens geplaatst is, is in te stellen tussen de +10 en -20 graden. Op deze manier kunt u bepalen welke temperatuur het meest geschikt is voor uw producten.

Koelunit

Bij gebrek aan koelruimte is de koelunit uitermate geschikt voor evenementen, beurzen, bruiloften of gewoon op een feestje of barbecue. Doordat de koelaanhanger ingesteld kan worden tussen een temperatuur van +1 graden en +20 graden is de koelaanhanger veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld tijdens de catering van een feest of zakelijke gebeurtenissen.

De koelunit heeft het voordeel dat wij deze in combinatie met een toiletwagen op het zelfde moment kunnen leveren, waardoor geen extra transportkosten in rekening worden gebracht. Ook is er een kunststof stelling in de koelunit geplaatst wat uitermate geschikt is als voorraadrek.

Meer weten of reserveren?

Neem contact met ons op!
Neem contact op
Bel: 0499 474 977 | 06 5100 9415
Mail: contact@toiletwagenmerks.nl